Plader på ATV, ATV som traktor, gods eller bil.

 

Polaris sætter stadig plader på din ATV. 

Efter 1. september har trafikstyrelsen lukket for at man kan omklassificere sin ATV til traktor. Det betyder, at ATV’er, som ikke kommer til DK med de rette EU godkendelser, ikke kan få nummerplader på. Polaris er på forkant, derfor vil de nye regler ikke ramme Polaris ATV’er.

Vi har naturligvis stadig mulighed for at sælge ATV’er med plader på som Traktor-Godstransport, dette er særdeles attraktivt for private, kommuner og entreprenører. 

Stig Møller udtaler: ”Vores ATV’er kommer til DK med EU-papirer på at de er Traktorer, de skal ikke omklassificeres da de i forvejen er Godkendt. Hos Polaris har vi folk som kontinuerligt er i kontakt med trafikstyrelsen. Vi følger med i deres lovgivning så vi kan være på forkant. Derfor vil vi hos PolarisATV.dk, også efter 1. september, kunne sælge ATV’er med de plader, kunden måtte ønske.” Han tilføjer ”Der kommer for øvrigt regelændringer på EU-godkendelserne i 2018, også dem er Polaris klar til. Og husk vores EL-Ranger er fortsat afgiftsfri som bil.”

Polaris ATV og UTV’er elektronisk begrænsede, det betyder en jævn gang også når topfarten nås. 

Læs om ATV reglerne og få overblikket!

Har du brug for en indregistreret ATV, UTV-Ranger eller El-bil har vi løsningen. Vi har mange års erfaring med at indregistrere ATV'er. Polaris ATV'er bliver forberedt til indregistrering fra producenten (COC-dokumenterne), derfor kan vi let og problemfrit indregistrere maskinerne til dig. Ønsker du den som traktor, godsbefordring eller som bil, vi hjælper gerne med råd og vejledning, lige fra valg af maskine til plader, dæk og tilbehør.

Indregistrering af ATV, UTV, Ranger og EL-biler

Få et overblik over hvilke ATV'er du kan få plader på i 2017. Vi arbejder hele tiden på at få flere godkendelser igennem. Her kan du se hvilke modeller og plader vi pt kan tilbyde dig. I øjeblikket er vi kommet i klemme imellem EU-regler som Polaris følger, og DK regler som er skærpede i forhold til EU-reglerne, og dermed lever flere af vores modeller kun op til EU reglerne og kan ikke indregistreres i DK. Dette mener vi er uholdbart, vi er regelmæssigt i kontakt med trafikstyrelsen, for at få flere modeller igennem til DK. Følg med i udviklingen her. 

Pt kan disse modeller indregistreres som følger... vi hjælper dig hele vejen!

Skov - Landbrug - Gartneri eller Godstransport
           Sportsman 570
  Sportsman 570x2 (Godstransport = Ladet skal være tildækket)
Kun Skov - Landbrug - Gartneri
  Sportsman 570 6x6 Bigboss
  Ranger 570
  Ranger 900 
Quard / Bil
  Ranger EV (Ingen registreringsafgift i 2017)

Vi slår også nyheder i sagen op på facebook. Følg os på facebook her: