Reservedele

Hurtig levering af ATV og UTV reservedele fra Polaris

Når du køber en Polaris ATV eller UTV, køber du en maskine som kan holde i rigtig mange år. Polaris ATV'er og UTV'er er kvalitetsmaskiner, som bliver brugt af både private og erhvervsdrivende. Derfor er det også vigtigt, at alle sliddele og andre reservedele kan leveres hurtigt. Hos Polaris.DK har vi et omfattende reservedelslager. Alle de mest gængse dele er på lager i Skjern og kan leveres fra dag til dag, øvrige dele henter vi fra EU-hovedlageret i Polen.

Hos Polaris er vi med vores kunder hele vejen. At finde de rigtige reservedele til dig og levere dem til dit serviceværksted hurtigt muligt er en selvfølge!

Som importør gør vi et stort stykke arbejde for, at beholde vores dygtige forhandlere, som er fordelt i hele DK. (Find din lokale Polaris forhandler her). Det er vores forhandlere og deres serviceværksteder, tæt på dig, der fuldender den service vi gerne vil yde. Mangler du en del, eller trænger din ATV/UTV til service, nye bremseklodser, ny starter eller andet, kan vores forhandlere hjælpe dig ud at kører igen hurtigt. Dette samarbejde med vores ATV/UTV forhandlere mener vi, skaber er den bedste oplevelse og service for dig som kunde.

Du kan følge linket herunder og find de rigtige ATV reservedeles nummere. ATV Reservedelene kan ikke bestilles ad denne vej, men de kan lægges i kurv, som derefter kan printes ud og sendes til din forhandler.

ATV serviceværksted i Danmark. Hurtig levering af reservedele
Service af Polaris UTV, Ranger 570, på et Polaris værksted. Hurtig levering af reservedele er lig med hurtig service af din maskine, så kan du komme ud at kører igen. 

Link til Polaris reservedelskatalog 

Link til Polaris kataloger med ekstraudstyr

Link til redskabs sortimentet

Det er en god ide at have maskinens stel nr. klar, da det sikre, at det er de rigtige reservedele du får tilsendt.

Køb dine reservedele hos din lokale forhandler. 

Få hjælp af din forhandler, eller find delene selv, valget er dit. Når du bestiller vil vi dog anbefale at du køber via. din lokale forhandler, det vil ofte give den korteste ekspeditionstid. 

Klik her og find din lokale forhandler.

For forhandlere

Bestil reservedele direkte på nedenstående link.

Bestilling af reservedele (kræver forhandler login)

Polaris intranet 

Reservedelstegning for Polaris ATV C101422-20. Godt reservedels overblik. Hurtig levering af dele