Derfor er Polaris ATV’er gode til landbrug
- Du kan få plader på de fleste af vores modeller, vælg imellem traktor eller gods! 

  • Polaris er kraftige, professionelle maskiner som holder længe.
  • Polaris ATV’er er driftssikre.
  • Polaris ATV DK har et bredt forhandlernet.
  • En Polaris har rigtig mange smøre-nibler, det gør den let at vedligeholde.
  • Polaris har uafhængigt hjulophæng. Det giver bedre køreegenskaber og kørekomfort i ujævnt terræn.
  • Polaris ATV’er er med kardanaksel.
  • Polaris 4WD er ”on-demand”, det vil sige at 4WD og differentialespærre kun tilkobler efter behov.
  • Polaris servostyring har anti-kick-back function. Derved minimerer du stød i styret fra ujævnheder på vej/mark/skov, eller hvor du end færdes!

Se her en film af 2021 - modellerne. 

 Pasning af hegn med motorsav, rydning af mindre åbninger. Effektiv polaris ATV i forgrunden  Slagleklipper, brakpudser som klare de lavtliggende engarealer, krat, skovstier og meget mere.   

 Polaris ATV er kendetegnet ved høj kvalitet og stor driftsikkerhed. Vores forhandlernet dækker hele landet, derfor er det altid nemt at komme ind og få din maskine serviceret hos os.

Kørselsoplevelsen på Polaris er særlig god. Polaris har igennem årene udviklet et rigtig godt system af hjulophæng og affjedring, tilsammen giver det den ideelle komfort for dig. Alle Polaris dele er specielt udviklet og udvalgt til at kunne modstå hårdt arbejde i off road terræn. Om du skal drive kør, inspicere dine marker, pumper, reparere hegn eller andet, du kommer frem over alt på en Sportsman eller Ranger fra Polaris.

 Maskinerne er kraftige og kan trække et bredt udvalg af tilbehør.

Link til Polaris ATV-sortiment.
Link til Polaris Redskabssortiment.

Har du brug for effektiv randsprøjtning, pasning af pladser og grus eller måske præcis dosering af foder til fritgående dyrehold? Vi har løsningerne til dig! Særlige på bløde områder, eller arealer med bevoksning mm. har ATV’erne fra Polaris en fordel. De kommer bare frem de fleste steder og letter dit arbejde. Med ATV vognen fra Solus kan du hurtigt læsse materialer og komme frem for fx at udbedre skader på hegn, pumper, maskineri og lignende.

Polaris ATV i grøn. 570 cc kraftig arbejds ATV til LandbrugATV på traktorplader til landbrug. Polaris Sportsman 570 X2 med lang levetid.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning. Find din nærmeste forhandler her: