Plader på ATV, ATV som traktor, gods eller bil.

Polaris sætter stadig plader på din ATV. 

Efter 1. september 2017 lukkede trafikstyrelsen for, at man kunne omklassificere sin ATV til traktor. Det betyder, at ATV’er, som ikke kommer til DK med de rette EU godkendelser, ikke kan få nummerplader på. Polaris har var på forkant med dette, derfor kan vi fortsat indregistrere de fleste af vores ATV'er og UTV'er.

Vi sælger ATV’er med Traktor plader til skov, landbrug, gartnerier mm. Du kan også få din kommende ATV indregistreret som godstransport, dette er særdeles attraktivt for landbrug, private, kommuner, eventbureauer, entreprenører med flere. 

Polaris Ranger EV er en 100% el-kørende og terrængående UTV. Den kan du få indregistreret som bil, afgiftsfri. Den lydløse Ranger bil er brugbar mange steder, både ude og inde. Den er udstyret med vedligeholdelsesfrie gel-batterier. Med den høje ydeevne og lange rækkevidde er Ranger EV perfekt til virksomheder som ønsker at have en grøn profil. Læs mere om Ranger EV her.

ATV og UTV på plader hos Polaris. Vi kan stadig sætte plader på et bredt sortiment af ATV og UTV

Stig Møller udtaler: ”Vores ATV’er kommer til DK med EU-papirer på at de er Traktorer, de skal ikke omklassificeres da de i forvejen er Godkendt. Hos Polaris har vi folk som kontinuerligt er i kontakt med trafikstyrelsen. Vi følger med i deres lovgivning så vi kan være på forkant". 

Polaris ATV og UTV’er elektronisk begrænsede, det betyder en jævn gang også når topfarten nås. 

Læs om ATV reglerne og få overblikket!

Har du brug for en indregistreret ATV, UTV-Ranger eller El-bil har vi løsningen. Vi har mange års erfaring med at indregistrere ATV'er. Polaris ATV'er bliver forberedt til indregistrering fra producenten (COC-dokument), derfor kan vi let og problemfrit indregistrere maskinerne til dig. Ønsker du den som traktor eller som bil, vi hjælper gerne med råd og vejledning, lige fra valg af maskine til plader, dæk og tilbehør.

Indregistrering af ATV, UTV, Ranger og EL-biler

Få et overblik over hvilke ATV'er du kan få plader på i 2018. Vi arbejder hele tiden på at få flere godkendelser igennem. Her kan du se hvilke modeller og plader vi pt kan tilbyde dig.

Pt kan disse modeller indregistreres som følger... vi hjælper dig hele vejen

Skov - Landbrug - Gartneri eller Godstransport
           Sportsman 570
  Sportsman 570x2 (Godstransport = Ladet skal være tildækket)
  Sportsman XP 1000 EPS
Kun Skov - Landbrug - Gartneri
  Sportsman 570 6x6 Bigboss
  Ranger 570
  Ranger 900 
  Ranger XP 1000 EPS Crew (6-pers.)
  Ranger Diesel Crew (6-pers.)
  General 1000 EPS
  General 1000 EPS Crew (4-pers.)
  General 1000 EPS Deluxe
  General 1000 EPS Deluxe Crew (4-pers.)
Quard / Bil
  Ranger EV (m. registreringsafgift på kun 3110 kr. 2018)

Link til vores UTV-sortiment.

Link til vores ATV sortiment.

Vi slår også nyheder i sagen op på facebook. Følg os på facebook her: