Plader på ATV og UTV som traktor, gods eller bil.

Polaris sætter plader på din ATV, UTV eller RZR. 

Omklassificering af ATV og UTV er ikke muligt. Det betyder, at ATV’er og UTV'er, som ikke kommer til DK med de rette EU godkendelser, ikke kan få nummerplader på.
Hos Polaris kan vi få en række ATV-, UTV- og RZR-modeller hjem, som vi kan sætte plader på.

Vi sælger ATV’er med Traktor plader til skov, landbrug, gartnerier mm. Du kan også få din kommende ATV indregistreret som godstransport, dette er særdeles attraktivt for landbrug, private, kommuner, eventbureauer, entreprenører med flere. 

Se i vores sortiment hvilke modeller du kan få plader på. 

Link til ATV sortiment


- Ring hvis du ønsker at få bil plader på din ATV, det kan ofte godt lade sig gøre.
JENS TLF. 4029 5752 JYLLAND
JENS A TLF. 9339 1419 ØST- OG SYD-JYLLAND
STIG TLF. 2069 5197 SJÆLLAND, FYN, BORNHOLM

Polaris Ranger EV er en 100% el-kørende og terrængående UTV. Den kan du få indregistreret som bil, afgiftsfri. Den lydløse EL-Ranger "bil" er brugbar mange steder, både ude og inde. Den er udstyret med vedligeholdelsesfrie gel-batterier. Med den høje ydeevne og lange rækkevidde er Ranger EV det oplagte valg til virksomheder, som ønsker at have en grøn profil. Læs mere om Ranger EV her.

Polaris sportsman ATV, Ranger UTV og EL UTV på plader

Stig Møller udtaler: Hos Polaris har vi folk som kontinuerligt er i kontakt med trafikstyrelsen. Vi følger med i deres lovgivning så vi kan være på forkant". 

Polaris ATV og UTV’er elektronisk begrænsede, det betyder en jævn gang også når topfarten nås. 

Læs om ATV reglerne her:

Har du brug for en indregistreret ATV, UTV-Ranger eller El-bil har vi løsningen. Vi har mange års erfaring med at indregistrere ATV'er. Polaris ATV'er bliver forberedt til indregistrering fra producenten (COC-dokument), derfor kan vi let og problemfrit indregistrere maskinerne til dig. Ønsker du den som traktor eller som bil, vi hjælper gerne med råd og vejledning, lige fra valg af maskine til plader, dæk og tilbehør.

Indregistrering af ATV, UTV, Ranger og EL-biler

Link til vores UTV-sortiment.

Link til vores ATV sortiment.