MG250 Ridebane planer til ATV, UTV eller minitraktor.

MG 250 ATV Bane Planer og MG 250 RR ATV Bane Planer

* OBS stangvalse er ekstraudstyr- MG 250 er ex. stangvalse |  MG 250 RR er inkl. stangvalse

MG250 område planer er det perfekte redskab til at planere alle typer ridebaner, maneger, grus-arealer og sandoverflader. Det er en utrolig solid maskine som kan trækkes efter din ATV, UTV eller minitraktor. Masser af tilpasningsmuligheder, fx mulighed for at justere arbejdsdybte samt pakning/hårdhed af den færdige overflade. Vigtigt er det også, at MG250 hurtigt kan skifte mellem arbejds-mode og transport-mode, så du ubesværet kan køre den på plads imellen hver brug.

MG250 baneplaneren er 2,5 meter bred og kan nivalere et hav af overflader hurtigt og problemfrit. MG 250 er særligt velegnet til at jævne og nivalere dressur, spring- og ride-baner. Som standard trækkes den efter fx din Polaris ATV via kugle kobling. 

  

MG250 baneplaner er bygget efter ekstrem høje krav til det færdige resultat af planeringen. Komponenterne er alle af høj kvalitet og valgt ud fra devicen om lang levetid med et minimum af vedligehold. Delene er galvaniserede og pulver-larkerede for ekstra lang levetid. 

Ridebaner er dyre arealer, de kræver den rette vedligeholdelse for at fungere optimalt for hest og rytter. Mange benytter en almindelig rive eller lille harve, men hvad gør de egentlig godt for? MG250 baneplaner løfter underlaget op og løsner det i dybten, derefter pakkes overfladen i den ønskede hårdhed og efterlader arealet jævnet og fri for hårde klumper og ujævnheder. Med MG250 ATV baneplaneren får du fuld valuta af din invistering i et godt rideunderlag!

MG250 har en efter-nivalerings bom med stort areal og store hjul, der ruller overfladen jævn, samtidig med at den pakker materialet sammen i en justerbar dybte. Fjedre blade udjævner høje og lave område, den efterfølgende trommel fordeler fibrene jævnt hen over overfladen og pakker materialet sammen. Denne bane planer er super let at anvende og når først den er justeret til i den ønskede arbejdsdybte og pakning af overfladen, er den hurtig at spænde efter din ATV, UTV eller minitraktor.

Polaris ATV DK kan varmt anbefale MG baneplanere til din ATV. 

Introduktion af Polaris ATV's leverandør af ATV redskaber Chapman

Med vores nye produktsortiment fra Chapman, går PolarisATV.dk et skridt videre i servicen af kunderne. Med importen af Chapman maskinerne, kan PolarisATV.dk nu levere komplette løsninger, som vi kan stå 100% inde for. Vi sørger for at maskinen passer til ATV’en, sætter strømstik på hvis nødvendigt, og sikre at alt kører inden levering ud til kunden.

Chapman er et familieejet, firma fra byen Week St Mary i det sydlige England. Chapman udvikler og producere maskiner i en super høj kvalitet. Samarbejdet imellem Chapman og Polaris har været lang tid under vejs. Hos Polaris føler vi os forpligtiget til at finde tilbehør, som matcher Polaris maskinernes høje kvalitet. Med Chapman er både kvalitet og pris super attraktiv og vi er meget glade for at have fået forhandlingen af dette kvalitets sortiment til ATV. 

MG 250 ridebane planer til ATV (Eksklusiv stangvalse)
Introduktionspris kr. 13.500,- excl. moms
Skær pris kr. 1.650-, excl. moms

MG 250 RR ridebane planer til ATV (inkl. stangvalse)
Introduktionspris. kr. 15.500,- excl. moms
Skær pris kr. 1.650-, excl. moms