RM 120 og RM 150 Rotorklipper til ATV, UTV og minitraktorer

RM120 og RM150 rotorklipper til ATV er den idelle maskine til vedligeholdelse af marker og enge såvel som store have og parkarealer. Maskinen er simpel at anvende og yderst robust. De roterende blade er bevægelige og kan dermed bøje af på hårde forhindringer således, at både blade og maskine tager mindst mulig skade. Maskinen kan fås i 1,2 m. og 1,5. m. klippebredde. Dette er en atv klipper vi varmt anbefaler!

  

RM-serien har tre rotorer med hver tre bevægelige blade. Rororerne rotere med 2500 RPM og giver et utrolig godt klipperesultat. Dette treblads-system er 50% mere effektivt sammenlignet med konkurrende maskiner på markedet. De bevægelige knivspidser er båle lette og billige af udskifte.

Rotorklipperen leveres med en kraftig 13hk GXV390 Honda motor. Dette er en pålidelig motor som er let at starte og billig i drift. Man kan tilkøbe elstarter til maskinen, så bliver den super let at anvende for enhver!

Polaris ATV DK kan varmt anbeflad disse klippere til din ATV!

Nem og hurtig justering af ATV redskabets angrebsvinkel  Rotorklipperen til ATV og andre maskiner kan hurtigt justeres så den kører på siden af maskinen.

Hurtig justering af klipperens angrebsvinkel samt central justring af klippehøjde. Rotorklipperen kan justeres så den kører forskudt for ATV’en. 

Præsentation af Polaris leverandør af redakaber til ATV og UTV samt minitraktorer

Med vores nye produktsortiment fra Chapman, går PolarisATV.dk et skridt videre i servicen af kunderne. Med importen af Chapman maskinerne, kan PolarisATV.dk nu levere komplette løsninger, som vi kan stå 100% inde for. Vi sørger for at maskinen passer til ATV’en, sætter strømstik på hvis nødvendigt, og sikre at alt kører inden levering ud til kunden.

Chapman er et familieejet, firma fra byen Week St Mary i det sydlige England. Chapman udvikler og producere maskiner i en super høj kvalitet. Samarbejdet imellem Chapman og Polaris har været lang tid under vejs. Hos Polaris føler vi os forpligtiget til at finde tilbehør, som matcher Polaris maskinernes høje kvalitet. Med Chapman er både kvalitet og pris super attraktiv og vi er meget glade for at have fået forhandlingen af dette kvalitets sortiment til ATV. 

 

RM 120 Rotorklipper til ATV  
Introduktionspris kr. 26.500,- ex moms
   
RM 150 Rotorklipper til ATV  
Introduktionspris kr. 29.500,- ex moms
   
Tilbehør  
 Tillæg for elstart kr. 3.900,- ex moms