FM 120 og FM150 Slagleklipper til ATV, UTV og minitraktorer

FM120 og FM150 er de perfekte slagleklippere til ATV. Slagleklipperene slår let ukrudt, siv og små-buske. ATV Klipperen er genial til den generelle vedligeholdelse af marker og enge eller park-områder. Den kraftige konstruktion og Hondamotor sikre en lang levetid. En atv klipper vi kun kan anbefale! 

Fås i 1,2 m. og 1,5 m. klippebredde.

Film af slagleklipper til ATV og minimaskiner. 

FM-slagleklipperne er designet til at slå små og knoldede områder, eller arealer, hvor der er sumpet og større maskiner let kan sætte sig fast. Maskinerne er super solide, og alligevel bygget således at de har en optimal trykfordeling og er lette at trække for ATV’en. Det kompakte design gør maskinen lav så du let kan komme ind under fx hegn og lavthængende grene/buske. FM120 og 150 slagleklipperne og ATV’erne kan komme frem hvor mange andre maskiner må give op!

Motoren er den markedsledende 21 hk stærke Honda GX630 V-Twin som har en ekstrem høj ydeevne.

FM-slagleklipperne er udstyret med centrifugal kobling som automatisk kobler drevet til og fra. Dette system minimere belastning på motor og drivremme, hvilket giver alle dele en længere levetid sammenlignet med andre slagleklippere på markedet.

Polaris ATV DK kan varmt anbefale disse, kraftige klippere til din ATV! 

Præsentation af Polaris ATV's producent af ATV redskaber, Chapman 

Med vores nye produktsortiment fra Chapman, går PolarisATV.dk et skridt videre i servicen af kunderne. Med importen af Chapman maskinerne, kan PolarisATV.dk nu levere komplette løsninger, som vi kan stå 100% inde for. Vi sørger for at maskinen passer til ATV’en, sætter strømstik på hvis nødvendigt, og sikre at alt kører inden levering ud til kunden.

Chapman er et familieejet, firma fra byen Week St Mary i det sydlige England. Chapman udvikler og producere maskiner i en super høj kvalitet. Samarbejdet imellem Chapman og Polaris har været lang tid under vejs. Hos Polaris føler vi os forpligtiget til at finde tilbehør, som matcher Polaris maskinernes høje kvalitet. Med Chapman er både kvalitet og pris super attraktiv og vi er meget glade for at have fået forhandlingen af dette kvalitets sortiment til ATV. 

FM120 Slagleklipper til ATV
Introduktionspris kr. 36.500,- ex moms

FM150 SLagleklipper til ATV
Introduktionspris kr. 39.900,- ex moms 

Tilbehør til FM120 og FM150 slagleklipprer
Tillæg for beskyttet rør pris kr. 2.125,- ex moms
Tillæg for modkniv pris kr. 2.125,- ex moms
Tillæg for boogie aksel pris kr. 5.800,- ex moms
Tillæg for center monteret motor pris kr. 4.500,- ex moms
Tillæg for hammer hoveder pris kr. 3.900,- ex moms