Til din Polaris ATV kan der leveres et bredt udvalg af ekstraudstyr og redskaber, uanset hvilken model du har valgt.

Herunder finder du kataloger over udstyr til både Sportsman, ACE, Ranger, RZR og General.

Vores ATV'er og UTV'er kan tilpasses til et væld af behov, og det er vigtigt at få styr på præcist hvad du skal bruge maskinen til, først når den er tilpasset dine behov vil du få det maksimale udbytte af din investering. Der er super let at sætte tilbehør eller ekstraudstyr på din Polaris ATV. Med det specielle lock and ride system tager det få minutter at montere eller skifte udstyr. Vi har også super stærke el-spil, lysbomme og meget mere, det er stort set kun fantasien, der sætter grænsen for hvad du kan bruge din ATV til. Ta et kig i vores ATV tilbehørs-kataloger og lad dig inspirere.

Udstyrskatalog for Polaris Sportsman og ACE 2017 PDF-filen er lidt stor på grund af de mange billeder, så venligst ha lidt tålmodighed. 

Udstyrskatalog for Polaris Ranger 2017 PDF-filen er lidt stor på grund af de mange billeder, så venligst ha lidt tålmodighed. 

Udstyrskatalog for Polaris RZR 2017 PDF-filen er lidt stor på grund af de mange billeder, så venligst ha lidt tålmodighed. 

Udstyrskatalog for Polaris General 2017 PDF-filen er lidt stor på grund af de mange billeder, så venligst ha lidt tålmodighed. 

El spil til ATV

Det er uhyr populært med et 12V el-spil på ATV'er og UTV'er. Og ikke uden grund, med de små, kraftige spil kan man let trække sig selv fri.
Find ATV-el spillene i udstyrskatalogerne ovenfor. 

Montagebeslag og 4-pols stik til ATV redskaber  

Montageplader for hurtig af og på-montering af ATV redskaber. Specialdesignede montageplader som redskabet fastmonteres på. Med Polaris originale Lock & Ride funktion kan du efterfølgende nemt og hurtig skifte udstyr på maskinen, uden brug af værktøj, du åbner/lukker blot lock and ride beslagene. Vi har montageplader til flere redskaber som kan monteres hurtigt på både Ranger UTV og Sportsman ATV. Det skal være let at skifte imellem redskaberne, med denne løsning bliver det ikke hurtigere!
Læs mere om montagepladerne under redskaberne. Du kan få montageplader til Kuhn sprøjter og FanJet universal spreder:

 Montagepladerne passer til Ranger, Sportsman 570 og Sportsman X2:

        

En fed demo video af hvordan et Polaris el spil kan bruges i praksis!

Se hvor effektive Polaris ATV og UTV sneskrabere/sneplove er.

ATV- og UVT-udstyr som kan skiftes på få sekunder. Special tilpasning bliver super let!