Fodervogn til ATV, UTV, EL-bil og andre minimaskiner

TF350 Fodervogn til ATV og minitraktorer

ATV fodervognen TF350 fra Chapman har et fuldt galvaniseret stålstel og elektronisk styreboks med tydelig, digital tæller, som sikre korrekt dosering lige der, hvor du ønsker det. Stor frihøjde gør fodervognen ekstra mobil.

Slip for at slæbe rundt på tunge sække og spar masser af tid. Denne fodervogn levere den ønskede dosering hver gang. Doseringer mellem 0,5 til 2,0 kg. og afstand imellem doseringerne kontrolleres i forhold til farten på den ATV, UTV eller minitraktor som trækker. Indstil mængde og interval af foderdoseringer og vognen vil levere korrekt mængde hver gang.
Simpelt, effektivt og robust design giver en super holdbar og pålidelig ATV fodervogn.     

Elektronisk dreven

Det elektroniske drivsystem på ATV fodervognen TF350 har få bevægelige dele, de rotere kun når den er i drift. Derved mindskes slidet og du kan roligt trække den over længere afstande. Alle elektrionske komponenter er IP67 godkendte til at funktionere i råt klima. Betjeningen er enkel og kan udføres selv med tykke vinterhandsker, selve displayet er kraftigt belyst så det læt kan aflæses selv i kraftig sollys. Tællefunktionen er let-anvendelig og sikre præcise doseringer, du skal blot tjekke indholdet i vognen fra tid til anden. Strømforbruget er minimalt, derfor vil du ikke opleve problemer med at vognen tømmer ATV’ens batteri for strøm.

ATV vognen TF350 fra Chapman er konstrueret for ekstrem høj holdbarhed. Foder vognen er designet til at tåle ekstreme forhold så som våde omgivelser og frost, alligevel er den let og kan nemt trækkes af alle Polaris atv’er. Med en frihøjde på hele 300 mm, kommer du frem de fleste steder. Hvor end du kan kører med din ATV, vil denne vogn trofast følge med. 

Introduktion af Chapman, Polaris ATV's nye leverandør af ATV redskaber

Med vores nye produktsortiment fra Chapman, går PolarisATV.dk et skridt videre i servicen af kunderne. Med importen af Chapman maskinerne, kan PolarisATV.dk nu levere komplette løsninger, som vi kan stå 100% inde for. Vi sørger for at maskinen passer til ATV’en, sætter strømstik på hvis nødvendigt, og sikre at alt kører inden levering ud til kunden.

Chapman er et familieejet, firma fra byen Week St Mary i det sydlige England. Chapman udvikler og producere maskiner i en super høj kvalitet. Samarbejdet imellem Chapman og Polaris har været lang tid under vejs. Hos Polaris føler vi os forpligtiget til at finde tilbehør, som matcher Polaris maskinernes høje kvalitet. Med Chapman er både kvalitet og pris super attraktiv og vi er meget glade for at have fået forhandlingen af dette kvalitets sortiment til ATV. 

TF350 Fodervogn
Introduktionsris kr. 15.500,- excl. moms

Ekstra til TF350 Fodervogn  
Ekstra store hjul Pris kr. 1.650,- excl. moms
Forhøjer/overbygning Pris kr. 2.125,- excl. moms
Boogie aksel Pris kr. 5.800,- excl. moms